Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. OK

Hoe werkt het

Wat is een 3D USB stick?

Een USB-stick is een stick met externe opslagcapaciteit voor uw computer. De USB-stick wordt door middel van een USB-poort op uw computer aangesloten, waardoor bestanden van en naar deze stick kunnen worden gekopieerd of verplaatst. Een 3D USB stick is een USB-stick met een driedimensionale vormgeving.

Waarom kiezen voor een 3D USB stick?

Een custom made USB stick wordt speciaal voor u ontworpen. U kiest zelf de vorm, de kleuren en eventueel een opdruk. Zo krijgt u een geheel eigen en uniek relatiegeschenk wat nog eens lange tijd mee gaat. Zo kunt u uw product, dienst, logo of bedrijfsnaam continu onder de aandacht houden bij uw klanten!

Voor welke doeleinden kunt u een 3D USB stick inzetten?

  1. Voor het maken van een back-up van bepaalde bestanden;
  2. Om bestanden van de ene naar een andere computer te verplaatsen;
  3. Om presentaties op te slaan en mee te nemen;
  4.  Om muziek op te slaan en via een medium af te spelen;
  5.  Om foto’s of video’s op te slaan en via een medium te kunnen bekijken of af te spelen. 

Wat zijn de voordelen van een USB-stick?

De USB-stick is klein, zodat u deze altijd eenvoudig mee kan nemen. De opslagcapaciteit is erg groot waardoor u ook bestanden kan kopiëren en/of verplaatsen die niet op een CD passen en niet per e-mail verstuurd kunnen worden. Bovendien is de USB stick makkelijk in gebruik en erg betrouwbaar.

Commerciële tool voor uw bedrijf

U kunt de 3D USB stick ook voor allerlei commerciële zaken inzetten. Enkele voorbeelden om u op een idee te brengen:

  • U kunt uw bedrijfsfilm of productinformatie op de USB stick plaatsen en deze meegeven met een offerte.
  • Na afloop van een conferentie kunt u de bezoekers een 3D USB stick meegeven met alle presentaties die gegeven zijn op de conferentie.
  • U kunt de 3D USB stick cadeau geven als kerst- of relatiegeschenk.
  • De 3D USB stick is ook een populair beursgeschenk. U kunt op de stick een boodschap achterlaten die bijvoorbeeld direct wordt afgespeeld, zodra de USB stick wordt ingeplugd.

Vanaf welke aantallen is een custom made USB stick interessant?

Het maken van de mal brengt de hoogste kosten met zich mee. Dus hoe meer USB sticks u besteld, hoe lager de stuksprijs. Door ons efficiënte productieproces is het vanaf 100 stuks al interessant om te kijken naar een custom made USB stick.

Waarom zou u zaken moeten doen met 3DUSB

Ons bedrijf is klantvriendelijk en heeft al een enorme ervaring met 3D-uitvoeringen. We zijn als een van de eerste begonnen met 3D USB sticks en hebben nu ook de 3D-Powerbanks. Door onze ruime ervaring weten we waar we op moeten letten om een product van een uitstekende kwaliteit te kunnen leveren. 

Wat is de opslagcapaciteit van een 3D USB stick?

3D USB verkoopt USB sticks met een opslagcapaciteit van 1, 2, 4, 8 of 16 GB.

Hoe bestelt u een 3D USB-stick?

Custom made USB sticks bestellen kan goedkoop en eenvoudig via 3D USB. U mailt ons enkele foto’s van het product dat u in 3D gerealiseerd wilt zien. Dit kan echt van alles zijn. Wij maken een digitale presentatie waarbij uw product getoond wordt als 3D USB stick en komen met een aantrekkelijke offerte. Na uw akkoord wordt het productieproces in gang gezet. Voor meer informatie over custom made USB sticks staan we u graag te woord.

Waarborg

Met onze ruime ervaring op het gebied van 3D-producten, gecombineerd met onze klantvriendelijkheid zorgen wij ervoor dat de 3D USB sticks netjes en met de juiste kwaliteit geleverd worden.

Maak kennis met al onze Time4Gifts websites

Sluit pagina